Select Page
Untitled-15_0001_Champ
AH-Logo-2

Lekker weg, lekker thuis

Lekker weg,

Lekker thuis.

Sport, spel en teambuilding

met een twist

En, wat ga jij doen?

Een sportieve zomer

Yes! We mogen weer. En dat moet gevierd worden. Deze zomer spaar je bij Albert Heijn voor het 2e kaartje gratis op fantastische sportdeals via Champ. Waaronder sporten bij ApenkooiGym! Van ouderwetse gymspellen tot het alom bekende apenkooigym: bij ApenkooiGym beleef je sporten zoals vroeger. Geef jouw tweede kaartje aan een vriend(in) en ga samen, of houd hem voor jezelf en ga 2 keer voor de prijs van 1.

Apenkooien-lander-image-2
Image-lander-apenkooien

Hoe werkt het?

Verzilver jouw tickets

Boodschappen in huis, spaarkaart vol én tickets besteld via de actiewebsite van Albert Heijn? Mooi. Zoek en vind de activiteit van jouw keuze in onderstaand overzicht en klik op ‘Verzilveren’. Vul bij het afrekenen de vouchercodes in die op de tickets staan vermeld. De korting wordt automatisch verrekend.

Bekijk alle deelnemende locaties

Zoek jouw locatie, klik op ‘Verzilveren’ en vul de vouchercodes in die op jouw tickets staan vermeld. Je ontvangt jouw verzilverde tickets per e-mail. Maak je daarna zelf nog even een afspraak met de locatie van jouw keuze?

StadAdresTickets verzilveren
AmsterdamMuseumpleinVerzilveren
Amsterdam5-rittenkaart AmsterdamVerzilveren
AmsterdamWesterparkVerzilveren
Den HaagZuiderparkVerzilveren
Den Haag5-rittenkaart ZuiderparkVerzilveren
GroningenStadsparkVerzilveren
Groningen5-rittenkaart StadsparkVerzilveren
RotterdamKolkmanstraatVerzilveren
Rotterdam5-rittenkaart KolkmanstraatVerzilveren
UtrechtMajella ParkVerzilveren
Utrecht5-rittenkaart Majella ParkVerzilveren
BredaHeuvelbrinkVerzilveren
Breda5-rittenkaart HeuvelbrinkVerzilveren
HaarlemDoelenpleinVerzilveren
Haarlemr-rittenkaart DoelenpleinVerzilveren

En, wat ga jij doen?

Over Champ

Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken. We verlagen alle drempels die sport in de weg staan. En, wat ga jij doen?

ios-android

Veelgestelde vragen

Hoe verzilver ik mijn volle spaarkaart?

Spaarkart vol? Yay! Tijd om hem te verzilveren. Je verzilvert jouw volle spaarkaart via de actiewebsite van Albert Heijn. En, wat ga jij doen?

Hoe verzilver ik mijn ticket?

Na het bestellen van jouw tickets via de actiewebsite van Albert Heijn, ontvang je deze samen met jouw vouchercodes per e-mail. Kies vervolgens op Champ uit de deelnemende locaties, klik op ‘Verzilveren’ en vul jouw vouchercodes in bij het afrekenen onder de optie ‘sporttegoed’. De korting wordt automatisch verrekend. Doorloop dit proces twee keer. Je ontvangt jouw verzilverde tickets per e-mail. Laat de QR-code scannen door de gekozen locatie. 

Kan ik mijn gekochte tickets inwisselen voor geld?

Nope. Het is niet mogelijk om jouw ticket in te wisselen voor geld.

Hoe lang is mijn ticket geldig?

Verzilverde tickets kunnen worden ingeleverd van 13 juli 2020 t/m 31 maart 2021, of tot het einde van het seizoen.