Select Page

Champ Blog

Champ toont sportlocaties die COVID-19 proof zijn

by | Apr 20, 2020 | Blog

Utrecht, 20 april 2020 – Op 21 april 2020 maakt onze minister president in een persconferentie bekend of de maatregelen rondom het coronavirus in Nederland versoepeld kunnen worden. De sportwereld kijkt daar reikhalzend naar uit. Champ vroeg ruim 3.000 sportlocaties of zij voorbereid zijn op een mogelijke heropening met de nodige aanpassingen rondom COVID-19. Wat blijkt? Sportondernemers zijn zich massaal aan het voorbereiden om sporters weer te verwelkomen.

Voorlopig zijn we nog niet van het coronavirus af. De 1,5-metersamenleving is het nieuwe normaal. Hoe dat kan werken in een sportschool? Daar blijken zat creatieve oplossingen voor. Minder sporters tegelijk. Vooraf een tijdslot reserveren. Anderhalve meter tussen de fitnessapparaten. Kleedkamerdeuren op slot. Om er zo maar eens een paar te noemen. Elke sportschool gaat daar anders mee om, maar zeker is dat we naar de sportschool kunnen, zodra het weer mag.

Overzicht COVID-19 proof sportlocaties

Maar, waar kun je terecht? Welke sportscholen zijn al zo ver? Welke nog niet? Wat zijn de aanpassingen die gedaan zijn? Waar moet je rekening mee houden als je naar een sportschool gaat?

Op al deze vragen heeft Champ het antwoord. Op het platform wordt getoond welke sportlocaties COVID-19 proof zijn. En welke maatregelen je kunt verwachten. De site biedt de optie om te filteren op activiteiten die met de nodige aanpassingen beschikbaar zijn. En maakt het mogelijk direct te boeken en per keer te betalen via iDeal.

[tekst gaat verder onder afbeeldingen]

COVID-19-Champ-Website-Activity-SERP
COVID-19-Champ-Website-Activity-Availability

Paul Wiertz, oprichter van Champ: “We kijken met zijn allen uit naar het moment dat sportscholen de deuren weer mogen openen. We spreken veel sportondernemers die zich terecht zorgen maken het hoofd niet boven water te kunnen houden. In deze roerige tijden is het goed om te kijken hoe we als sportindustrie creatief kunnen zijn om mensen in beweging te houden. Door op ons platform inzichtelijk te maken waar ­– en met welke aanpassingen – veilig op 1,5 meter gesport kan worden, helpen we ondernemers weer op weg. En maken we het sporters makkelijk om een sportschool te vinden en direct een tijdslot te reserveren.”

Ontdek coronaproof sportlocaties in jouw buurt

Benieuwd waar jij straks terecht kunt om  lekker te sporten? Ontdek op Champ welke locaties bij jou in de buurt al COVID-19 proof zijn. Elke dag komen er tientallen locaties bij die er al klaar voor zijn!