Select Page

Blog

Geef jouw geliefde sport cadeau met de Mystery Workout Valentijnsspecial!

by | Feb 7, 2020 | Blog, Weekly Workout

Een bos rozen, chocolaatjes of wegzwijmelen bij een romantische film. Vergeet deze cliché valentijnscadeaus. Ga samen sporten! Verras je geliefde met een sportief cadeau en geef de Mystery Workout Valentijnsspecial. Geen controle. Wel een uitdagende sportactiviteit voor jou en je lover, georganiseerd door het team van Champ. Hoe leuk is dat?!

Mystery Workout Valentijnsspecial

Beleef iets nieuws tijdens de Mystery Workout Valentijnsspecial. Ga samen met jouw grote liefde de uitdaging aan. Van yoga tot aan CrossFit en van paaldansen tot aan ijshockey, alles is mogelijk! Zoek een locatie bij jou in de buurt en boek direct. Hier krijg je ook nog eens drie maanden lang een gratis Champ Pro Membership (t.w.v. €9,-) én €5,- sporttegoed cadeau. Waar wacht je nog op?

Your choice!

Houd je geliefde niet van verrassingen? Kies dan zelf welke sport je cadeau wilt geven en boek zijn/haar favoriete activiteit via Champ! Geen inspiratie? No worries. Wij hebben voor jou de zes leukste sporten om met zijn tweeën te doen op een rijtje gezet. Welke sport kies jij?

1. Boksen
Wat is er nou lekkerder dan even heerlijk ontkomen aan de dagelijkse sleur? Leef je samen met jouw lover een uurtje uit op een boksbal. Boek jouw bokstraining nu in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Tilburg of Zwolle.

  1. Bootcamp
    Bootcamp is perfect om samen te doen. Je hebt de intensiteit zelf in de hand, waardoor het niet uitmaakt of je niveau verschilt. Boek nu deze intensieve training in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Nijmegen, Apeldoorn, Breda, Enschede, Leeuwarden, Middelburg, Tilburg, Almere of Haarlem.

 

CF2
matheus-ferrero-VWkWP3CMgm8-unsplash

 

3. Dansen
Show je dansmoves en laat jouw valentijn verstelt staan. Dansen zorgt voor de nodige beweging én brengt jullie ook nog eens dichter bij elkaar.
Hips don’t lie! Boek nu een dansles in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Eindhoven, Zwolle, Amersfoort, Breda, Leeuwarden, Tilburg of Almere.

4. Muurklimmen
Dit is dé ideale activiteit om het vertrouwen in elkaar te versterken. Boek nu jullie klimavontuur in Den Haag, Leiden, Maastricht, Utrecht en Zwolle via Champ!

5. Yoga
Versterk je spieren, vergroot je flexibiliteit en kom samen helemaal tot rust tijdens een les yoga. Quality time! Boek nu jullie yogasessie in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Nijmegen, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Leeuwarden, Middelburg, Tilburg, Almere of Haarlem.

6. Squashen
Daag je geliefde uit tijdens een potje squashen. Laat je valentijn goed zweten en maak indruk met je talent. Tijdens squash verbrand je ook nog eens tot wel 900 kCal per uur. Mooi meegenomen, toch? Boek nu in Utrecht, Maastricht of Amersfoort.

Wil je jouw geliefde zelf een sport laten kiezen? Verras hem/haar dan met de Sport Cadeau Kaart. Hiermee kiest hij/zij zelf uit maar liefst 5.000+ activiteiten bij meer dan 2000 aanbieders. De cadeaukaart is al te verkrijgen vanaf €5,- tot maximaal €150,-. Happy Valentines Day! 

Over Champ

Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Wij maken het boeken van sport makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Geen duur abonnement. Geen verplichtingen. Vind altijd een sport die bij je past. Of je nu een geboren krachtpatser bent, je avonden het liefst op je yogamat doorbrengt of juist dolgraag met een racket de baan op stapt. Boek wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent. Voor één keer. Of elke dag. We keep you motivated.

Categorieën

Sara van Elferen

Sara van Elferen

Stagiaire Contentmarketing

Met mijn grote passie voor schrijven, design en marketing maak ik sinds november 2019 als stagiaire deel uit van Champ. Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor sport. Van judo tot paardrijden en van tennis tot fitness, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er wel eens een les van gevolgd. Nu speel ik alweer sinds 2011 volleybal. Met het uitgebreide sportaanbod van Champ proef ik toch ook nog van andere sporten dan alleen volleybal.