Select Page

Blog

Sportevents in februari: deze 4 wil jij niet missen!

by | Jan 31, 2020 | Blog, Motivatie

De eerste maand van 2020 is voorbij gevlogen. Het is alweer meer dan twee weken geleden dat Team Champ meedeed aan de Halve Marathon van Egmond. Zet jij deze maand ook een leuke run of sportevent op de planning? Om het je wat makkelijker te maken, hebben wij een aantal leuke evenementen in Nederland voor je op een rij gezet. Aan welke doe jij mee?

 • Green Heart Ice Swim Reeuwijk
  Zwemmen in ijskoud water. Wie durft? Tijdens de Green Heart Ice Swim wedstrijd wordt er gezwommen in zo koud mogelijk water. Je zwemt hierbij niet in een wetsuit, maar gewoon in je zwembroek of badpak. Durf jij het aan? Schrijf je dan nu in!
  Datum: zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020
  Plaats: Reeuwijk
  Afstand: 50, 100, 200, 500, 1000 m vrije slag, 50 en 100 m schoolslag en 4x100m of 4x250m estafette.
 • Groenhovenloop Gouda
  Loop dwars door de prachtige polders van het Groene Hart in de driehoek van Gouda, Reeuwijk en Bodegraven tijdens de Groenhovenloop. Schrijf je nu in!
  Datum: zondag 2 februari 2020
  Plaats: Gouda
  Afstand: 400 en 1500 m kidsrun, 5 km, 10km en halve marathon
CF
jenny-hill-mQVWb7kUoOE-unsplash
 • PETZL Night Trail Bergschenhoek
  Avontuurlijk lopen, geconcentreerd blijven en de ondergrond goed inschatten. Tijdens de PETZL Night Trail loop je in het donker over de bos- en heuvelpaden van de Randstad. Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in!
  Datum: zaterdag 8 februari 2020
  Plaats: Bergschenhoek
  Afstand: 11, 20 of 30 km

 • Groet uit Schoorl Run
  De Groet uit Schoorl Run is door het uitdagende en veelzijdige parcours een uitdaging voor elke hardloper! Je loopt dwars door het schitterende bos en duingebied van Schoorl. Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan nu in!
  Datum: zondag 9 februari 2020
  Plaats: Schoorl
  Afstand: 1.2 km kidsrun of 10, 21.1 of 30 km

  Genoeg mogelijkheden om de maand sportief te starten dus! Houd je niet zo van zwemmen of hardlopen? Kijk dan eens naar het uiteenlopende aanbod van Champ. Er is altijd iets te doen. En uiteraard zonder abonnement of verplichtingen. Go, go go!

Over Champ

Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Wij maken het boeken van sport makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Geen duur abonnement. Geen verplichtingen. Vind altijd een sport die bij je past. Of je nu een geboren krachtpatser bent, je avonden het liefst op je yogamat doorbrengt of juist dolgraag met een racket de baan op stapt. Boek wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent. Voor één keer. Of elke dag. We keep you motivated.

Categorieën

Sara van Elferen

Sara van Elferen

Stagiaire Contentmarketing

Met mijn grote passie voor schrijven, design en marketing maak ik sinds november 2019 als stagiaire deel uit van Champ. Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor sport. Van judo tot paardrijden en van tennis tot fitness, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er wel eens een les van gevolgd. Nu speel ik alweer sinds 2011 volleybal. Met het uitgebreide sportaanbod van Champ proef ik toch ook nog van andere sporten dan alleen volleybal.