Select Page

Blog

Hij is er: de Sport Cadeaukaart!

by | Jan 17, 2020 | Blog, Weekly Workout

Heb jij ‘m al? De Sport Cadeaukaart is vanaf nu online verkrijgbaar en vanaf medio april ligt hij bij meer dan 2.800 distributiepunten, waaronder de Bruna. De cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden van €5,- tot €150,- en te besteden bij 5.000+ sportactiviteiten op meer dan 2.000 locaties in Nederland. Van bootcamp tot yoga en van CrossFit tot apenkooien. Jij kiest zelf jouw favoriete sport. Wat wil je nog meer?

Geef sport cadeau

Met de Sport Cadeaukaart geef jij altijd een origineel cadeau. Met meer dan 5.000 sportactiviteiten door heel Nederland zit er altijd voor iedereen wel iets bij. Van de luie sporter, de mooi-weer sporter, de balanszoeker, de krachtpatser tot aan de snelheidsduivel. Wie maak jij blij met sport?

Sport at work

Ook voor je werknemers is de Sport Cadeaukaart een ideaal cadeau. Met de cadeaukaart geef je ze zelf het heft in handen. Of ga met zijn allen sporten. Wist je dat sport jaarlijks voor vijf dagen minder verzuim per sportende medewerker zorgt? Wanneer doe jij ‘m cadeau?

Over Champ

Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Wij maken het boeken van sport makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Geen duur abonnement. Geen verplichtingen. Vind altijd een sport die bij je past. Of je nu een geboren krachtpatser bent, je avonden het liefst op je yogamat doorbrengt of juist dolgraag met een racket de baan op stapt. Boek wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent. Voor één keer. Of elke dag. We keep you motivated.

Categorieën

Sara van Elferen

Sara van Elferen

Stagiaire Contentmarketing

Met mijn grote passie voor schrijven, design en marketing maak ik sinds november 2019 als stagiaire deel uit van Champ. Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor sport. Van judo tot paardrijden en van tennis tot fitness, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er wel eens een les van gevolgd. Nu speel ik alweer sinds 2011 volleybal. Met het uitgebreide sportaanbod van Champ proef ik toch ook nog van andere sporten dan alleen volleybal.