Select Page

Blog

Weekly Workout: Champ’s Bodypump bij ALL IN Fitness & Health in Utrecht

by | Jan 13, 2020 | Blog, Weekly Workout

Hello sweat, goodbye fat! Elke week krijgen miljoenen mensen spierpijn van deze intensieve sport: bodypump. Ik hoor je al denken: met al die gewichten, dat kan ik toch helemaal niet? Ook ik dacht dat! Totdat ik het samen met team Champ ging proberen… 

Burning calories

Bodypump is één van de beste group workouts ever! Althans, dat vind ik. Maar ook de cijfers liegen er niet over. Je verbrand namelijk gemiddeld maar liefst tussen de 315 en 555 kCal per uur tijdens al deze duizend-en-een herhalingen op de maat van de muziek. Daarbij train je niet alleen je kracht, maar ook je uithoudingsvermogen. Ideaal!

Total workout

Naast dat bodypump ontzettend leuk is om te doen, heeft deze training ook vele andere voordelen:

 

  1. Je traint je hele lichaam. We begonnen de les met squats en gingen daarna door naar de borst, rug, triceps, biceps, schouders, lunges en niet te vergeten de buikspieren. Ik had na de training niet het gevoel dat ik mijn benen getraind had. Maar helaas, de volgende dag had ik toch best wat moeite met opstaan uit de stoel!

     

  2. Je bepaalt zelf de intensiteit. Hoe zwaar de gewichten zijn die je gebruikt, bepaal je namelijk zelf. En ik kan je vertellen, je verbaasd je over hoe zwaar het is. Zelfs met bijna de lichtste gewichten had ik er als die-hard volleyballer moeite mee.

     

  3. Samen trainen is leuker dan alleen. Iedereen in deze groepsles heeft één doel: even heerlijk zweten en fitter worden. De muziek geeft daarbij al direct een gezellige sfeer. 

Kortom: bodypump bij ALL IN Fitness & Health vind ik de leukste en meest intensieve Weekly Workout tot nu toe! Boek nu jouw les bodypump bij ALL IN Fitness & Health voor slechts €9,95. Woon je niet in de buurt van Utrecht? Kijk dan eens naar het overige aanbod bodypump op Champ in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.

Over Champ

Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Wij maken het boeken van sport makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Geen duur abonnement. Geen verplichtingen. Vind altijd een sport die bij je past. Of je nu een geboren krachtpatser bent, je avonden het liefst op je yogamat doorbrengt of juist dolgraag met een racket de baan op stapt. Boek wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent. Voor één keer. Of elke dag. We keep you motivated.

Categorieën

Sara van Elferen

Sara van Elferen

Stagiaire Contentmarketing

Met mijn grote passie voor schrijven, design en marketing maak ik sinds november 2019 als stagiaire deel uit van Champ. Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor sport. Van judo tot paardrijden en van tennis tot fitness, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er wel eens een les van gevolgd. Nu speel ik alweer sinds 2011 volleybal. Met het uitgebreide sportaanbod van Champ proef ik toch ook nog van andere sporten dan alleen volleybal.