Select Page

Blog

Herbeleef je jeugd bij ApenkooiGym!

by | Jan 10, 2020 | Blog, Motivatie

Tikkertje, estafette of trefbal alleen voor de jeugd? Echt niet! Vergeet dat, want apenkooien is voor iedereen. Niet jezelf verheerlijken in de spiegel en zo hard mogelijk trainen om je uit te sloven tegenover anderen. ApenkooiGym heeft alle nostalgische gymspellen heruitgevonden, speciaal voor volwassenen. Zonder dat je het in de gaten hebt, heb je na een uur een volledige workout gedaan. Superleuk!

Hét nieuwe sporten

Wie apenkooien precies heeft uitgevonden? Dat is voor ons ook nog een grote vraag. ApenkooiGym is in ieder geval in 2012 opgericht toen Teun, Jori en Han op het idee kwamen om het oldschool gymmen voor iedereen toegankelijk te maken. Zij hebben hiermee dé nieuwe manier van bewegen in het leven gebracht. Inmiddels zitten ze al op verschillende locaties in Nederland. 

70818651_2505460349500817_7377147166046814208_n
70207977_2479141925465993_3631191052569804800_o

Together is better than alone

Bedrijfsuitje? Vrijgezellenfeest? Kinderfeestje? Studentenfeest? Of wil je samen met een andere groep lekker ouderwets gymmen? ApenkooiGym is overal in Nederland in te huren voor groepen van acht t/m driehonderd deelnemers. Daarnaast staan ze ook op diverse festivals en events om jou te vermaken. Heb je dat standaard fitnessen en voetballen wel gezien? ApenkooiGym heeft voor jou een uitgebreid aanbod aan spellen die je nog nooit eerder hebt gedaan. Denk aan Circle Rule Football, Tamponbal (ja echt!), Ultimate Frisbee, Kickbal of Kastibal. 

Weet je nog? Voordat de gymlerares het woord trefbal überhaupt uitgesproken had, stond je met je vrienden al een team te vormen. Deze tijd herbeleven? Boek dan nu jouw gymles bij ApenkooiGym in Amsterdam, Utrecht, Breda, Den Haag, Haarlem of Rotterdam via Champ!

Over Champ

Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Wij maken het boeken van sport makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Geen duur abonnement. Geen verplichtingen. Vind altijd een sport die bij je past. Of je nu een geboren krachtpatser bent, je avonden het liefst op je yogamat doorbrengt of juist dolgraag met een racket de baan op stapt. Boek wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent. Voor één keer. Of elke dag. We keep you motivated.

Categorieën

Sara van Elferen

Sara van Elferen

Stagiaire Contentmarketing

Met mijn grote passie voor schrijven, design en marketing maak ik sinds november 2019 als stagiaire deel uit van Champ. Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor sport. Van judo tot paardrijden en van tennis tot fitness, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er wel eens een les van gevolgd. Nu speel ik alweer sinds 2011 volleybal. Met het uitgebreide sportaanbod van Champ proef ik toch ook nog van andere sporten dan alleen volleybal.

Champ business

Volg ons en mis niks