Select Page

Blog

Happy new year, happy new sport: start 2020 met een nieuwe sportieve uitdaging

by | Jan 1, 2020 | Blog, Sportlocaties

Happy new year! 2020. Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen. Tijd voor een nieuwe sportieve uitdaging. Wat zijn jouw sportieve voornemens? Met het aanbod van Champ ben jij helemaal klaar voor 2020. Via Champ boek je al jouw sportactiviteiten waar en wanneer het jou uitkomt, zonder vast te zitten aan een abonnement. Vaker sporten… Voor bijna iedereen is meer bewegen een goed voornemen. Vaak beginnen we de eerste maand vol goede moed, maar verdwijnt de motivatie al snel. No worries, wij helpen je om je goede voornemen wél vol te houden!

Hi motivation! 6x tips om te blijven sporten

  • Stel een realistisch doel: Zorg ervoor dat je de lat voor jezelf niet te hoog legt en jouw sportieve doelen wel haalbaar zijn. Zo blijf je ook gemotiveerd, waardoor de kans groter is dat je je doel ook echt behaalt. 
  • Maak tijd: Om je sportieve voornemens vol te blijven houden, moet je er gegarandeerd tijd voor vrij maken. Probeer jouw sportmomenten dan ook op te nemen in je weekplanning. Met een sportieve pauze tussen al het werk door presteer je tenslotte ook beter. Mooi meegenomen toch?
  • Zorg voor afwisseling: Door af te wisselen met verschillende sporten zal het nooit gaan vervelen. Champ biedt meer dan 2.500 activiteiten door heel Nederland aan. Kijk snel op onze website en boek de sport die bij jou past!
  • Beloon jezelf: Beloon jezelf wanneer je een tijdje goed bezig bent. Eet niet meteen de hele koekjestrommel leeg, maar kies er bijvoorbeeld voor om naar een film te gaan of nieuwe sportkleding te kopen. Beloon jezelf met iets dat je sportieve voornemens niet in de weg staat.
  • Wees niet te streng voor jezelf: Lukt het even niet? Word dan niet boos op jezelf, maar laat het even voor wat het is. Pak het sporten op een later moment weer op en je zult zien dat het dan een stuk beter gaat.
       
  • Train met een personal trainer: Wil jij heel graag die strakke billen en platte buik, maar heb je niet de motivatie om door te blijven sporten? Dan is trainen met een personal trainer dé oplossing voor jou om gemotiveerd te blijven. Kijk eens naar het aanbod van Champ voor personal training in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Arnhem, Apeldoorn, Breda, Middelburg, Tilburg, Almere en Haarlem

krzysztof-kowalik-6QFR9t4pDIM-unsplash
sergio-pedemonte-rjTlwUzosHA-unsplash

Hot bij Champ!

Om jou nog een extra zetje in de rug te geven om je sportieve voornemens vol te houden, hebben wij voor jou de leukste en meest bijzondere sportaanbieders op Champ op een rij gezet:

Kijk voor het uitgebreide aanbod in jouw stad op onze website!

Over Champ

Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Wij maken het boeken van sport makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Geen duur abonnement. Geen verplichtingen. Vind altijd een sport die bij je past. Of je nu een geboren krachtpatser bent, je avonden het liefst op je yogamat doorbrengt of juist dolgraag met een racket de baan op stapt. Boek wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent. Voor één keer. Of elke dag. We keep you motivated.

Categorieën

Sara van Elferen

Sara van Elferen

Stagiaire Contentmarketing

Met mijn grote passie voor schrijven, design en marketing maak ik sinds november 2019 als stagiaire deel uit van Champ. Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor sport. Van judo tot paardrijden en van tennis tot fitness, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er wel eens een les van gevolgd. Nu speel ik alweer sinds 2011 volleybal. Met het uitgebreide sportaanbod van Champ proef ik toch ook nog van andere sporten dan alleen volleybal.