Select Page

Blog

Weekly Workout: Beachvolleybal bij The Sport Box Utrecht

by | Dec 15, 2019 | Blog, Weekly Workout

Wind in je haar, zand tussen je tenen. Beachvolleybal is dé booming zomersport! Maar, laat het nou nét geen zomer zijn. Helaas. Met windkracht vijf en stromende regen is het niet ideaal om buiten te sporten. No worries, want er is altijd nog INDOOR beachvolleybal. Vorige week betrad ik samen met Team Champ het beachveld van The Sport Box in Utrecht. Let’s try it out!

Let’s go to the beach!

Beachvolleybal. Perfect voor mij. Sinds 2010 ben ik fanatiek volleybalster. En sinds twee jaar sta ik tijdens warme zomerdagen ook op het beachveld. Hier móet ik als volleybalfan bij zijn.

Door een kleine deur komen we binnen in een koude, redelijk donkere loods. Binnen liggen twee, door een groot net afgeschermde, beachvolleybalvelden. Een aantal collega’s is al aan het spelen. Ik moet zeggen, voor niet-volleyballers ziet het er écht goed uit. Mijn ervaring leert dat het zand vaak koud is, dus ik houd mijn sokken voor de zekerheid aan. Goede keuze, het zand is ijskoud!

Ready?

Na een paar rondjes om de velden rennen, zijn we opgewarmd voor het echte werk. Tijdens het inspelen, loop ik rond en help hier en daar een handje door tips te geven. Game time! We maken vier teams om op beide velden een wedstrijd te spelen. Het verbaast me hoe spannend de rally’s zijn. De tijd vliegt voorbij. Voordat ik doorheb dat het half vijf is, worden we van het veld geroepen. Nu snel opwarmen met glühwein tijdens de vrijmibo!

Enthousiast geworden en ook zin in om te beachvolleyballen? Via Champ boek je vrijblijvend en zonder abonnement beachvollebal in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Nijmegen en Amersfoort. Superleuk om met vrienden te doen!

24879858_963838263767655_5883770471722383544_o
69214183_1405763829575094_1231462888648998912_o

Over Champ

Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Wij maken het boeken van sport makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Geen duur abonnement. Geen verplichtingen. Vind altijd een sport die bij je past. Of je nu een geboren krachtpatser bent, je avonden het liefst op je yogamat doorbrengt of juist dolgraag met een racket de baan op stapt. Boek wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent. Voor één keer. Of elke dag. We keep you motivated.

Categorieën

Sara van Elferen

Sara van Elferen

Stagiaire Contentmarketing

Met mijn grote passie voor schrijven, design en marketing maak ik sinds november 2019 als stagiaire deel uit van Champ. Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor sport. Van judo tot paardrijden en van tennis tot fitness, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er wel eens een les van gevolgd. Nu speel ik alweer sinds 2011 volleybal. Met het uitgebreide sportaanbod van Champ proef ik toch ook nog van andere sporten dan alleen volleybal.