Select Page

Blog

De vijf leukste hardloopevenementen in januari!

by | Dec 11, 2019 | Blog, Motivatie

Wil jij het nieuwe jaar sportief starten? Maar ontbreekt het jou aan de nodige motivatie om ook écht actie te ondernemen? Hierbij de vijf leukste hardloopevenementen waar jij in januari aan mee kunt doen. Om je een zetje in de goede richting te geven! Waar wacht je nog op?
 • Nijmeegse Nieuwjaarsloop 
  Na de feestdagen is de Nijmeegse nieuwjaarsloop van vijf of tien kilometer dé ideale start van 2020! Tijdens deze run loop je door de prachtige omgeving van Heumensoord. Schrijf je nu in.
  Datum: zondag 5 januari 2020
  Plaats: Nijmegen
  Afstand: 5 of 10 km
 • Runnersworld hardloopwedstrijden
  Runnersworld organiseert verschillende sportevenementen door het jaar heen. Ren door de nacht tijdens de Night Run in Bergen op Zoom of ga de uitdaging aan tijdens de tocht over onverharde paden tijdens de Phanos Boscross Trails. Trek die sportschoenen uit je kast en schrijf je in!
 • Halve Marathon van Egmond
  Een uitdagend parcours, 18.500 lopers en dwars door de natuur! Durf jij de uitdaging aan om 21,1 km te zwoegen en ploegen over het asfalt van de heuvelachtige Bloedweg en het strand van Egmond aan Zee? Schrijf je dan nu in voor de Halve Marathon van Egmond!
  Datum: zondag 12 januari 2020
  Plaats: Egmond aan Zee
  Afstand: 21.1 km
alexander-redl-d3bYmnZ0ank-unsplash
martins-zemlickis-NPFu4GfFZ7E-unsplash
 • Haagse Puinduinrun
  Klimmen en dalen, trappen en vlaktes. Ren dwars door de mooie natuur van de Puinduinen in Den Haag tijdens de Haagse Puinduinrun. Het recreatiegebied is letterlijk ontstaan uit een hoop van puin door allerlei sloopwerkzaamheden. Schrijf je nu in!
  Datum: zondag 26 januari 2020
  Plaats: Den Haag
  Afstand: 3.2, 6.3 of 9.4 km

 • Safari Trail Arnhem
  Eerst zweten en daarna aapjes kijken tijdens de Safari Trail. Doe mee en geniet van de mooie omgeving. Trails gaan steeds meer om de beleving ervan, waarvan de Safari Trail een goed voorbeeld is. Schrijf je nu in!
  Datum: zondag 26 januari 2020
  Plaats: Arnhem
  Afstand: 0.8 km (t/m 8 jaar), 1.6 km (t/m 12 jaar), 5 km, 11 km, 22 km en 33 km

Over Champ

Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Wij maken het boeken van sport makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Geen duur abonnement. Geen verplichtingen. Vind altijd een sport die bij je past. Of je nu een geboren krachtpatser bent, je avonden het liefst op je yogamat doorbrengt of juist dolgraag met een racket de baan op stapt. Boek wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent. Voor één keer. Of elke dag. We keep you motivated.

Categorieën

Sara van Elferen

Sara van Elferen

Stagiaire Contentmarketing

Met mijn grote passie voor schrijven, design en marketing maak ik sinds november 2019 als stagiaire deel uit van Champ. Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor sport. Van judo tot paardrijden en van tennis tot fitness, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er wel eens een les van gevolgd. Nu speel ik alweer sinds 2011 volleybal. Met het uitgebreide sportaanbod van Champ proef ik toch ook nog van andere sporten dan alleen volleybal.