Select Page

Blog

Hidden Gym: Op deze bijzondere locaties heb jij altijd al eens willen sporten

by | Dec 5, 2019 | Blog, Sportlocaties

Yoga in een kerk, boksen in een disco of dansen in een boerderij. Met het unieke concept van Hidden Gym is het mogelijk! Nederland is sinds twee jaar een hele gave gym rijker. Vergeet de doorsnee sportschool. Bij Hidden Gym worden alle pop-up workouts telkens gegeven op nieuwe, unieke locaties in Den Haag; het Escher Museum, Beachclub Indigo, het Korzo Theater… hoe leuk!

The beginning

Hidden Gym is opgezet door sportieveling Benjamin Gomes. Sinds 2010 actief in de fitnessbranche; eerst als fitnessinstructeur en later als zelfstandig personal trainer. Zijn grote droom? Een eigen sportschool, maar wel anders-dan-anders en zonder afhankelijk te zijn van een huur of ledenaantal. Hello Hidden Gym! De állereerste workout van Hidden Gym was de Rave Yourself Fit in nachtclub PIP. Een dj, verklede mensen, rookbommen; één groot feest. Na een tijdje is hij de lessen ook gaan aanbieden op festivals. Supergaaf toch?!

Skippybalrace anyone?

Sporten op festivals? Daar heeft toch niemand zin in? Wel met de festival games van Hidden Gym! Een skippybalrace met als beloning een shotje Jägermeister of een waterballonnen-trefbaltoernooi, je kunt het zo gek niet bedenken of ze verzorgen het. Ze hebben het publiek al verrast bij onder andere het Solar Festival, Surfana en verschillende jazzfestivals. Misschien kom jij ze volgend festivalseizoen ook wel tegen!

hidden-gym_31
HG

Work it out!

Vergeet standaard trainingen. Volg eens een les van Hidden Gym. Zelfs de meest luie anti-sporters worden hier enthousiast van!

  1. Yoga Workout: Van Beer Yoga tot aan geblinddoekte yoga. Hidden Gym verzorgt yogalessen in veel verschillende stijlen, maar allemaal hebben ze een bijzondere twist. Net zoals bij alledaagse yogalessen, is het doel het bereiken van eenheid tussen lichaam, geest en soul. Alle yogalessen zijn aangepast aan de locatie waar ze gegeven worden, waardoor geen enkele les hetzelfde is.
  2. Fitness Workout: Ooit gebokst in een disco? Of een Beer Belly Bootcamp gedaan? Bij Hidden Gym is niets te gek. Alle fitnesstrainingen zijn voor iedereen toegankelijk en worden gegeven door ervaren en enthousiaste trainers die jou maximaal zullen uitdagen.
  3. Dance WorkoutHidden Gym geeft danslessen zoals je ze niet eerder zag. Naast dat je jouw dansskills verbetert, je lichaam in shape brengt en de nodige calorieën verbrandt, is het tijdens Roll Yourself Fit zelfs mogelijk om tegelijkertijd op rollerskates te staan. Nieuw is de Silent Rollerdisco. Haal een biertje aan de bar, zet een koptelefoon op en schaats door de nacht op geweldige beats. En dat allemaal voor slechts €17,50. Hoe gaaf is dat?!
  4. Crawl: De Hidden Gym Crawl is perfect als fietsen jouw ding is. Hierbij ga je namelijk samen met een instructeur al fietsend de dag door en volg je tussendoor drie lessen van 45 tot 60 minuten. Natuurlijk zijn ook deze trainingen weer op unieke locaties. Ook leuk voor een bedrijfsuitje!

Hidden Gym voor bedrijven

Ben je nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Hidden Gym is er ook voor bedrijven. Het doel? Teambuilding en het aanleren van tools om het beste uit het leven en werk te halen. Eenmalig of als reeks lessen. De locatie kies je zelf of laat je verrassen door Hidden Gym!

Wil jij de workouts van Hidden Gym proberen? Boek nu jouw training bij Hidden Gym voor maar €10,- bij Champ. Go, go, go!

Over Champ

Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Wij maken het boeken van sport makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Geen duur abonnement. Geen verplichtingen. Vind altijd een sport die bij je past. Of je nu een geboren krachtpatser bent, je avonden het liefst op je yogamat doorbrengt of juist dolgraag met een racket de baan op stapt. Boek wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent. Voor één keer. Of elke dag. We keep you motivated.

Categorieën

Sara van Elferen

Sara van Elferen

Stagiaire Contentmarketing

Met mijn grote passie voor schrijven, design en marketing maak ik sinds november 2019 als stagiaire deel uit van Champ. Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor sport. Van judo tot paardrijden en van tennis tot fitness, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er wel eens een les van gevolgd. Nu speel ik alweer sinds 2011 volleybal. Met het uitgebreide sportaanbod van Champ proef ik toch ook nog van andere sporten dan alleen volleybal.